Zübeyde Hanım Anaokulu

Vizyon: Kendini sürekli yenileyerek yapabileceğinin en iyisini yapan lider bir okul öncesi kurumu olmak.

Misyon: Çağdaş bir Türkiye için; insan ve doğa sevgisi ile, dünyaya yön verebilen, yeni nesillerin niteliklerini keşfedip, kaliteli ve eşit eğitim vermek.

Başarılar: Beslenme Dostu Okul Sertifikası aldı. Beyaz bayrak ödülü aldı. Kalite Bizim İşimiz Projesinde saha incelemesine kaldı. TKY ekip ve TKY kurum dalında ilçe 1.si oldu.

Saatler: 07:50-12:50 12:50-17:50
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://zubeydehanim.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. LOZAN CAD. AYDIN INCIRLIOVA ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU BLOK NO: 15 İNCİRLİOVA / AYDIN

Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - İncirliova ilçe merkezinde Cumhuriyet Mahallesindedir. Cemal Gürbüz Atik Ortaokulu yanındadır. Tek katlı, çatılı ve bahçelidir. Bahçesinde oyun parkı, kum havuzu ve çim alanlar bulunmaktadır.

Ulaşım incirliova ilçe merkezi yürüyüş mesafesi 5 dk. Aydın il merkezine otobüs, minibüs ve tren seferleri bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık incirliova ilçe merkezinde bulunmaktadır. Aydın il merkezine 11 km. uzaklıktadır.